Hos SERVICE-TEKNIK ApS tilbyder vi både service og reparation af emhætter. Hvis emhætten ikke suger tilstrækkeligt, eller den slet ikke suger overhovedet, er en reparation nødvendig. Hos SERVICE-TEKNIK ApS er vi specialister i hårde hvidevarer, hvor emhætter er et af vores områder. Her trækker vi på vores mere end 25 års erfaring, når vi udfører service og reparation på emhætter. Derfor reparerer vi både almindelige og udtræksemhætter, hvor vores dygtige teknikere altid vurderer problemet nøje, inden vi begynder at reparere. Vores team er veluddannede, og derfor har de serviceret en lang række af mærker gennem tiden. Afhængigt af problemets omfang, vurderer vi altid, hvorvidt en reparation eller udskiftning er den optimale løsning.

Brug for rådgivning?

Så kan du allerede i dag give os et kald eller sende os en mail. Ring på tlf. 48 79 96 96 eller send en mail til kontakt@service-teknik.dk. Vi rådgiver og vurderer gerne din sag, hvis du kontakter os.

Vi rykker hurtigt ud

Udover stor erfaring i branchen er vi at foretrække på grund af vores effektive service. Vi kan hurtigt rykke ud og identificere problemet, så vi inden for kort tid kan få løst problemet. En af tingene, som bidrager til en hurtig behandlingstid er, vores reservedele, som vi har på lager. Har vi ikke de rette dele på laget, kan de oftest fremskaffes i løbet af få dage. Vi tilbyder også en garantiordning på vores reparationer ved service af følgende mærker: Electrolux, AEG, Zanussi og Voss. Det er kundens garanti for et veludført og tilfredsstillende resultat.