Man kan sjældent fortsætte din hverdag uden problemer, når køle- eller fryseskabet står af. Derfor tilbyder vi hos SERVICE-TEKNIK ApS en effektiv service, hvor vi rykker hurtigt ud. Hvis dit køleskab er stået af, er det vigtigt, at det hurtigt kommer op at køre igen – uanset om du er privat eller erhvervskunde. Vi udfører alt slags service og reparation på køle- og fryseskabe, som blandt andet omfatter kummefrysere og Amerikanerskabe. I et samarbejde med os kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Alle vores kunder er desuden omfattet af en garantiordning, når vi reparerer og servicerer. Derfor kan du trygt overlade dit defekte køleskab eller din defekte fryser i vores hænder.

Vil du vide, hvad vi kan gøre for dig?

Så kan du kontakte en af vores dygtige montører. Vi kan fanges enten på tlf. 48 79 96 96 eller pr. mail til kontakt@service-teknik.dk. Vi står altid klar til at rådgive dig.

Erfarne montører sikrer et godt arbejde

Din garanti for et veludført arbejde er, at vores team udelukkende består af kompetente medarbejdere. Vi har over 25 års erfaring i branchen, og derfor kender vi branchen ud og ind. Vores montører bliver løbende opdaterede, så de kan reparere selv de nyeste modeller. Ved reparation af køle- og fryseskabe fikser vi alt fra elektriske fejl på termostater, følere og blæsere til køletekniske fejl og kompressorskift. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, da vi udfører en bred vifte af reparation og service.