SERVICE-TEKNIK ApS reparerer dit komfur eller din ovn
Hos SERVICE-TEKNIK ApS tilbyder vi service og reparation af dit komfur eller din ovn, hvis det volder dig problemer. Vi servicerer alle typer af elkomfurer, der har masseplader såvel som gaskomfurer, keramiske kogezoner eller induktion. Her trækker vi på vores mange års erfaring med reparation af hårde hvidevarer, hvilket gør os i stand til at udføre et professionelt arbejde. Derfor reparerer vi også gerne dine kogeplader, hvis det er der, problemet ligger. Når vi rykker ud til kunden, sørger vi altid for at identificere problemet som det første.

Har du brug for en reparation?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ring på 48 79 96 96 eller send en mail til kontakt@service-teknik.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder klar til at rådgive dig på rette vej.

Vi reparerer store som små ovne

Vi er stolte af at kunne sige, at vi varetager alle arbejdsopgaver uanset omfang. Har du en gasovn, der ikke fungerer optimalt, kommer vi gerne og løser problemet. Vi reparerer også mindre ovne som eksempelvis mikrobølgeovne eller kombiovne. Mindre ovne kan du aflevere på vores værksted for at få et tilbud eller for at sende den til reparation – dog skal indbygningsmodeller repareres ude ved kunden. Ligegyldigt hvilken service eller reparation vi foretager os, får du altid en garanti på det veludførte arbejde. På den måde er du sikret et tilfredsstillende resultat.