Hos SERVICE-TEKNIK ApS reparerer vi din opvaskemaskine, hvis den er gået i stykker. Det kræver normalt ikke en udskiftning, hvis opvaskemaskinen står af. Den er nemlig bygget til at kunne holde i mange år ved hyppig brug, derfor er reparation oftest den bedste løsning. Vi udfører reparationen hos kunden, uanset om det er privat eller erhverv – så kører vi gerne ud og løser problemet. I denne proces trækker vi på vores mere end 25 års erfaring med reparation af hårde hvidevarer, hvilket gør os i stand til at løse problemet hurtigt.

Kan vi hjælpe dig?

Så tag gerne kontakt til os. Ring på tlf. 48 79 96 96 eller send en mail til kontakt@service-teknik.dk, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Altid kvalitetssikrede resultater

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor foretages alle reparationer med nye, originale dele. Her giver vi også dig en garanti, når reparationen er udført. Derfor er du sikker på, at det arbejde, vi leverer, lever op til dine forventninger. Uanset om din opvaskemaskine skal indstilles, justeres eller renses, så er vi din bedste løsning. Vores lange erfaring gør os i stand til at reparere alt lige fra almindelige opvaskemaskiner til de mere professionelle modeller, som man eksempelvis finder i institutioner osv. Når vi rykker ud, har vi reservedele og værktøjet med os, men skulle det ske, at arbejdet kræver en reservedel, som vi ikke har på lager – kan vi hurtigt skaffe den. Vi kan oftest få delene fra dag til dag, hvilket kommer til stor fordel for vores kunder.