Hos SERVICE-TEKNIK ApS tilbyder vi at reparere din varmepumpe, hvis uheldet skulle være ude, og pumpen står af eller går i stykker. Her er vi dig behjælpelige med først og fremmest at afsøge problemet, hvor vi som det næste finder den bedste løsning til dig. Da vi har over 25 års erfaring inden for branchen, kan vi effektivt hjælpe dig tilbage til en hverdag med en varmepumpe, der fungerer optimalt. På den måde er du som kunde garanteret et effektivt og kvalitetssikret stykke arbejde. Vi sælger og monterer primært varmepumper fra Electrolux, og ved monteringen af vores varmepumper er du naturligvis omfattet af en garanti, der gør, at hvis varmepumpen mod al forventning skulle bryde sammen inden for garantiperioden, så kommer vi og fikser det med det samme.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen, hvis du akut har brug for vores hjælp. Ring på tlf. 48 79 96 96. Har du spørgsmål eller lignende, kan du også sende en mail til kontakt@service-teknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udfører årlige, lovpligtige eftersyn

Ved nogle varmepumper er det lovpligtigt at få foretaget et årligt eftersyn. Det gælder for alle varmepumper, der indebærer over 1 kg kølemiddel. Det årlige eftersyn udføres hos os af vores veluddannede personale, der kan foretage eftersynet på alle fabrikater af varmepumper. Her tjekker vi, at alt er i orden – og at varmepumpen yder det, den skal uden at bruge unødvendig energi. Ved et årligt eftersyn er du garanteret, at din varmepumpe fungerer efter hensigten.