Hos SERVICE-TEKNIK ApS tilbyder vi at reparere din vaskemaskine eller tørretumbler. Vi ved, hvor stor en betydning de to maskiner har for private såvel som erhvervsdrivende for den daglige gang. Hvis din vaskemaskine eller tørretumbler er brudt ned, så kan du fordel kontakte os. En reparation er derfor en god løsning, der hurtigt gør, at du kan vende tilbage til en hverdag, hvor maskineriet og derfor også tøjvasken fungerer. Vi foretager reparation af alle typer vaskemaskiner, hvor vi kører ud til kunden. Her medbringer vi værktøj og originale reservedele, så arbejdet kan udføres effektivt.

Har du brug for hjælp?

Så kan du roligt kontakte os allerede i dag – så kører vi ud til dig. Ring på tlf. 48 79 96 96 eller send en mail til kontakt@service-teknik.dk, så vurderer vi gerne dit problem. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig, og vi står altid klar til at rådgive dig på bedste vis.

Vores service har kunden i fokus

Når vi rykker ud, sørger vi først og fremmest for at identificere problemet, uanset om det er en elektronisk, elektrisk eller mekanisk fejl – så klarer vi reparationen. Hvis problemet er så omfattende, at udskiftning er den bedste løsning, så anbefaler vi dig naturligvis den løsning. Det er dog sjældent, at en udskiftning er nødvendig. Vi vurderer derfor altid ethvert tilfælde nøje, før vi foretager os noget, og her har vi altid kunden i centrum. Alle vores reparationer leveres med en garanti, så din vaskemaskine eller tørretumbler får forlænget dens garantiperiode. Vi udfører service og reparation på alt lige fra aftrækstumblere til kondenstumblere og varmepumpetumblere.