Hos SERVICE-TEKNIK ApS har vi ekspertisen til at vejlede dig til det helt rigtige valg af varmepumpe. Hvis du ønsker at udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe, så står vi klar til at hjælpe dig. En varmepumpe er den ideelle løsning, hvis du har et stort varmeforbrug, fordi den sparer dig rigtig mange penge på sigt. Vi er forhandler af Electrolux, og når vi monterer vores varmepumper, bliver du og din varmepumpe omfattet af garanti-service fra Electrolux. Garantien dækker, hvis der skulle være problemer med din nyinstallerede varmepumpe – hvilket vi naturligvis ikke forventer. Som regel plejer problemerne at komme, hvis varmepumpen ikke er installeret korrekt. Og det er her, vi kommer ind i billedet.

Brug for rådgivning?

Så kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe dig – og vi deler gerne ud af vores erfaringer og ekspertise. Ring på tlf. 48 79 96 96 eller send en mail til kontakt@service-teknik.dk.

Kompetent team sikrer et veludført arbejde

Vores service udføres altid af vores uddannede medarbejdere, som har over 25 års erfaring i branchen – de kan altså deres kram. Det er din garanti for, at varmepumpen er driftssikker i mange år for fremtiden. Derfor kan du roligt overlade monteringen af varmepumpen til os. Er du i tvivl om, hvilken varmepumpe der ville være bedst i din bolig eller til dit erhverv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Når vi rådgiver vores kunder, trækker vi på vores erfaring, og derfor rådgiver vi dig til den bedste løsning.